MASSER AF MUSIKOPLEVELSER I CAFÉ 8TALLET

13. januar 2012

Nu har du igen chancen for at opleve sanger og sangskriver Tobias Trier sammen med en række danske musikere i den hyggelige Café 8TALLET med den smukke udsigt i Ørestad Syd. Blandt andre Martin Brygmann, Claus Hempler og Søs Fenger går på scenen sammen med Tobias Trier i løbet af foråret.

Der bliver masser af musik på kanten af Kalvebod Fælled, når klub8 præsenterer otte fede koncerter i løbet af foråret i Café 8TALLET. Martin Brygmann og Tobias Trier lægger ud med den første koncert i rækken lørdag aften. Og der er stadig få ledige pladser, hvis du vil med.

Forårskoncerterne med Tobias Trier og gæster havde sin debut i fjor, og de var så stor en succes, at ejeren af Café 8TALLET, Timo Hoffman, har valgt at gentage koncerterne i år med nye gæsteoptrædener.

”Det var en dundrende succes sidste år med nogle virkeligt fede koncerter, så det skal selvfølgelig gentages. Sidste år var der udsolgt til de fleste koncerter, og stemningen var fantastisk. Det er gået op for os, at caféen er et virkelig godt koncertrum, hvor kombinationen af god akustik og en meget smuk udsigt giver en helt særlig oplevelse,” fortæller Timo Hoffman.


Sidste år var der fyldt op til samtlige koncerter i Café 8TALLET.

Programmet for musikkalenderen 2012 ser således ud:

14/1 Martin Brygmann
28/1 Hannah Schneider
11/2 Carsten Lykke
25/2 Claus Hempler
10/3 Ida Gard
24/3 Søs Fenger
14/4 Morten Remar
28/4 Carl Quist Møller

Der har allerede været stor interesse for arrangementerne, og koncerten med Søs Fenger er udsolgt. Der er ikke mindst stor opbakning fra beboerne i området.

”Selv om byggeriet 8TALLET på mange måder er en turistattraktion, så er vi en lokal café, med gode relationer til beboerne i området. Vi glæder os til koncerterne, hvor beboerne i Ørestad Syd kan nyde kulturen i deres nærområde,” siger Timo Hoffman.

Både for de lokale og folk fra andre bydele
Udviklingschef i By & Havns bylivsafdeling, Rikke Faaborg Jarmer mener, at koncerterne i Café 8TALLET tilfører noget værdifuldt til området.

”Det er et rigtig godt initiativ med nogle spændende navne. Mange er nok mest forvente med, at koncerter i denne kaliber foregår i København City eller i brokvartererne, men her er det altså Café 8TALLET på kanten af Kalvebod Fælled, der trækker i både lokale og folk fra andre bydele.  Det er naturligvis positivt, at den slags begivenheder også er en del af Ørestad,” siger Rikke Faaborg Jarmer.


Blandt andre Tue West har tidligere spillet sammen med Tobias Trier i Café 8TALLET.

Timo Hoffman håber, at beboerne i Ørestad vil tage naboen i hånden og komme forbi caféen til en god oplevelse med musik og dejlig mad. Til hver koncertaften er der sammensat en unik menu, og med menuen følger pladser ved koncerten.

 • ”DEN GODE” (380 kr./person)
  Plads til musik
  Velkomstdrink
  2 retters menu
 • ”DEN BEDRE” (430 kr./person)
  Plads til musik
  Velkomstdrink
  3 retters menu
 • ”DEN BEDSTE” (750 kr./person)
  Plads til musik
  Velkomstdrink
  3 retters menu
  1 glas dagens hvidvin
  2 glas dagens rødvin
  1 glas dessertvin
  1 kop kaffe/the
  1 bailey/cognac

Tilmelding sker pr. mail til post@cafe8tallet.dk og der kan reserveres bord kl. 18.00, 18.30, 19.00, 19.30 samt kl. 20.00. Koncerten starter kl. 21. Se mere om detaljerne omkring tilmelding og betaling, og se hele oversigten over koncertdatoer og menuer på www.cafe8tallet.dk.

Hvis man blot ønsker at komme til musikken, er dørene åbne fra kl. 20.45, og indgangen koster 75 kroner per person.

Pressekontakt:

Redaktør, Carsten Arlund
T: 2075 1701
M: ca@byoghavn.dk

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206