BYPARKEN BLIVER RAMME OM PUSHYMUMS

21. august 2012

Et træningspas med PushyMums tager 60 minutter og er godt for konditionen, kropsholdningen og energiniveauet.

”Ret jer op – ikke noget med at hænge ind over barnevognene”, ”skuldrene ned”, ”spænd op i mavemusklerne”. Sådan lyder det hver onsdag, når PushyMums træner i Byparken i Ørestad City. PushyMums er en effektiv og sjov motionsform for nybagte mødre, og al træning foregår ude i naturen med barnevogn og baby.

Træningskoncept fra London
En træningsgang består af tempofyldt powerwalk eller løb med barnevogn, øvelser for konditionen, styrkeøvelser for mave-, ryg- og skuldermuskulaturen samt ikke mindst bækkenbunden. Det hele er med til at give en flot holdning samt nye kræfter og energi. 

Lise Brøndum Andersen er stifter af PushyMums i Danmark, blev bekendt med konceptet, da hun under sin egen barsel boede i London. PushyMums startede de første hold op i København for over 3 år siden, og har siden haft stor succes med mange ugentlige hold i og omkring København, Køge samt Roskilde, og nu skal mødrene i Ørestad også nyde godt af den udendørs træning.

Kom og vær med hver onsdag kl. 12.00
PushyMums underviser hver onsdag kl. 12.00-13.00 i Ørestad City Bypark. Kom og vær med – alle tilbydes en gratis prøvetime. Tilmelding foregår på www.pushymums.dk

Mødestedet for Ørestads hold er ved den østlige del af parken (Netto-enden) ved ”toiletboksen”. 


 

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206