Københavns arena hedder Royal Arena

30. april 2014

Ørestads kommende arena, som netop nu er ved at blive bygget, har fået sit navn. Hovedsponsoren Royal Unibrew blev offentliggjort onsdag den 30. april på et pressemøde afholdt af selskabet Danish Venue Enterprise, som skal stå for driften af arenaen.

Om cirka to år får København et nyt, stort centrum for kultur- og sportsoplevelser, når Royal Arena slår dørene op i Ørestad. Arenaen får plads til 15.000 siddende og stående tilskuere til kultur- og musikarrangementer. Til sportsbegivenheder vil kapaciteten være 12.500 tilskuere. 

Arenaen er tegnet af 3XN, HKS architects, Arup, ME Engineers og Planit-IE. 

Selve arenaen kommer til at ligge på et offentligt plateau, som bliver en aktiv, central plads i Arenakvarteret. 

Royal Arena opføres på en grund stillet til rådighed af By & Havn i Arenakvarteret, som ud over arenaen kommer til at rumme boliger, kontorer, en skole og en skøjtehal. Det bliver en blandet bydel på kanten af fælleden med sin egen grønne kile, som løber gennem kvarteret. 

For Arenakvarteret kommer arenaen til at betyde mange besøgende fra København, resten af landet og fra udlandet, og den vil sørge for, at endnu flere mennesker kommer til at opleve Ørestad. 

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206