Ny indgang er smutvej til Naturpark Amager

23. marts 2018

I Ørestad Syd kan man nu komme nemt og hurtigt mellem Arenakvarteret og den omkringliggende natur. By & Havn og GFS Ørestad har opsat en midlertidig låge i hegnet, der omkranser Naturpark Amager.

Én af de unikke kvaliteter ved Ørestad er, at bydelen er omgivet af den enorme Naturpark Amager, der strækker sig fra Ørestad Nord til sydspidsen af Amager. Her bor man med højt til himlen, og årstidernes skiften bevidnes ofte på Instagram med forførende billeder af morgentåge, solnedgange og det enlige træ på Amagers Savanne.

Dele af naturparken er indhegnet så der ikke forvilder sig dåvildt ud på de store omfartsveje eller ind i beboede områder, og derfor kan der være nogle hundrede metre til nærmeste indgang.

By & Havn og GFS Ørestad har nu etableret en låge i hegnet for enden af Byfælleden i Arenakvarteret, der skaber en ny smutvej mellem by og natur. Lågen er en midlertidig installation, og et forspring på vej mod etableringen af hovedindgange mellem Ørestad og Naturpark Amager.

Naturstyrelsen har desuden givet tilladelse til etablering af lågen.

Pressekontakt


Pressen er velkommen til at kontakte kommunikationsafdelingen, der kan være behjælpelig med yderligere information, illustrationer, baggrundsmaterialer og lignende. Vi bestræber os på at kunne give en hurtig tilbagemelding på pressens henvendelser.

 

Kontaktpersoner:


Kristian Wederkinck Olesen

Kommunikationschef

E: kwo@byoghavn.dk

T: 3053 5004


Carsten Arlund

Redaktør - billedredaktør

E: ca@byoghavn.dk

T: 2075 1701Lotte Rosenholm

Kommunikationskonsulent

E: lot@byoghavn.dk

T: 3057 8206